MENU

maandag 9 april 2018


Gebouw vol Energie: Inspiratiesessie bij Warmtebouw Utrecht

Gebouw vol Energie gaat door in 2018. We starten op 9 april met een rondleiding door gebouw van Warmtebouw in Utrecht.

Het Gebouw
Warmtebouw won in 2017 de Healthy Urban Office Challenge, de wedstrijd voor het duurzaamste kantoorpand van regio Utrecht. Het bedrijf zet volop in op gezondheid. Dit levert een laag ziekteverzuim en een laag personeelsverloop op. Met onder andere LED-verlichting, warmteterugwinning en 635 zonnepanelen, is het gebouw zeer duurzaam. Dit gaat nog verder: het bedrijf heeft een plan waarmee het in twee jaar energieneutraal wil worden. Bent u benieuwd? Bekijk de video.

De excursie
Tijdens de rondleiding hoort u waarom Warmtebouw kiest voor een energieneutraal gebouw, hoe het financieel mogelijk is gemaakt, en hoe het gebouw bijdraagt aan hun bedrijfsdoelstellingen. Natuurlijk ziet u ook welke technieken er zijn gebruikt.

Gaat u renoveren?
De excursie is bedoeld voor bedrijven en gebouweigenaren die hun gebouw gaan renoveren. Gebouw vol Energie wil laten zien waarom het belangrijk is om voor een gezond, confortabel en energieneutraal gebouw te kiezen.

Praktische informatie
9 april
Vertrek in ‘s-Hertogenbosch: 12:30 uur
Terugkomst in ‘s-Hertogenbosch: 16:45 uur
Vervoer per bus.
Na aanmelding wordt u geïnformeerd over het programma, vertrektijden en vertreklocatie.

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor de excursie

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de excursie? of meer informatie over Gebouw vol Energie? neem contact op met Janneke van Bakel via 073-615 3052 of j.vanbakel@s-hertogenbosch.nl

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Deelnemers