MENU

dinsdag 3 oktober 2017


Energiecafé; praat mee over een klimaatneutraal ‘s-Hertogenbosch

Tips over energiebesparing horen? Zelf uw verhaal delen? Op zoek naar een samenwerkingspartner? Bezoek dan het Energiecafé dat wordt georganiseerd op 3 oktober 2017 bij het KoudijksKafé op de Tramkade in ’s-Hertogenbosch!

Laat u inspireren in het KoudijsKafé
Het KoudijsKafé is een van de ondernemingen die is gevestigd in de Mengfabriek. Samen groeiden zij uit tot een circulair netwerk van ervaren ondernemers, beginnende start-ups, kunst-, cultuur- en onderwijsinstellingen die een partij van betekenis zijn geworden in stedelijke transitie, sociale innovatie en talent development.

Ook tijdens dit Energiecafé zijn er weer verschillende sprekers die graag hun kennis en ervaringen met u delen over het besparen van energie, duurzame energie en innovatie. Zo brengen enkele duurzame bewoners uit de gemeente een bezoek aan het Energiecafé om hun ervaringen te delen over de duurzame maatregelen die ze hebben getroffen en vertelt raadslid Ingrid van Zwambagt alles over haar huis dat wordt verwarmd met restwarmte.

Voor wie?
Het evenement is er voor iedereen die in de stad werkt aan energiebesparing of duurzame energie, of daar belangstelling voor heeft, regelmatig de gelegenheid te geven om hierover met elkaar te praten, projecten te presenteren en samenwerkingspartners te vinden. Het Energiecafé wordt vier keer per jaar door de gemeente ’s-Hertogenbosch georganiseerd.

Deel uw verhaal!
In onze stad gebeurt al heel veel op het gebied van duurzaamheid. Deel uw verhaal, van het aanleggen van zonnepanelen tot het realiseren van een Nul op de Meter woning. Inspireer anderen met uw verhaal. Het café start om 16.30 uur en duurt tot uiterlijk 18:30 uur. De toegang is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan hier.

Deelnemers