MENU

woensdag 30 mei 2018


Gebouw vol Energie – Masterclass #1: Energielabels en certificaten

De vastgoedmarkt is in beweging. Het energievraagstuk, CO2-reductie en de grondstoffendiscussie zijn aan de orde van de dag. Maar wat betekent dit voor u? Met welke regels en eisen moet u rekening houden? En hoe zet u een duurzame vraag in de markt? Gebouw vol Energie organiseert vijf masterclasses waarin u wordt voorbereid op de benodigde verduurzaming van uw gebouw.

Masterclass #1: Energielabels en certificaten
30 mei, 14:00 uur – 17:00 uur
Er is steeds meer wet- en regelgeving voor de energieprestatie van gebouwen. Bijvoorbeeld het verplichte energielabel C in 2023. Daarnaast zijn er diverse meetmethoden om duurzaamheid te meten, zoals BREEAM-nl en GPR-gebouw. Wat betekenen deze methodieken voor u als vastgoedeigenaar of gebouwgebruiker. Wat is verplicht? En wat levert een duurzaamheidscertificaat u op? In deze masterclass nemen we u mee in de wereld van de labels en regelgeving.

Sprekers:
Jan-Willem van de Groep – innovator verduurzaming gebouwde omgeving
Reinier Wolf – specialist energieprestatie gebouwen – Sweegers & de Bruijn

Meer informatie over het programma vindt u op deze flyer

Locatie
De masterclass vindt plaats in de Willem-II-concertzaal, Prins Bernhardstraat 4-6 in ‘s-Hertogenbosch.

Aanmelden
Aanmelden kan hier.
Aanmelden voor alle vijf bijeenkomsten kan hier.

Bossche Energiecoalitie
Gebouw vol Energie werkt nauw samen met de Bossche Energiecoalitie (BEC). Bent u nog geen lid? Laat u zich dan vrijblijvend informeren over de voordelen die deelname aan het BEC voor u kan bieden door BEC projectaanjager Laur Vissers.
In de Bossche Energiecoalitie werken ruim 50 bedrijven en organisaties samen aan CO2-reductie en een klimaatneutraal ‘s-Hertogenbosch.

 

Afbeeldingsresultaat voor jan willem van de groep

Deelnemers