MENU

dinsdag 19 juni 2018


Gebouw vol Energie – Masterclass #3: Financiën en de waarde van duurzaam vastgoed

De vastgoedmarkt is in beweging. Het energievraagstuk, CO2-reductie en de grondstoffendiscussie zijn aan de orde van de dag. Maar wat betekent dit voor u? Met welke regels en eisen moet u rekening houden? En hoe zet u een duurzame vraag in de markt? Gebouw vol Energie organiseert vijf masterclasses waarin u wordt voorbereid op de benodigde verduurzaming van uw gebouw.

Masterclass #3: Financiën en de waarde van duurzaam vastgoed
19 juni, 14:00 uur – 17:00 uur
Een stevige ambitie op het gebied van duurzaamheid. Wat kost dat precies? Maar nog belangrijker, wat levert dit op? Wat levert een Gebouw vol Energie op aan imagoverbetering of aan productiviteit? En wat betekent duurzaamheid voor de verhuurbaarheid van uw gebouw? In deze masterclass leert u hoe u de ‘duurzaamheid’ van vastgoed financieel inzichtelijk maakt.

Sprekers:
Jim Teunizen – partner Alba Concepts – #5 Duurzame 50
Marcel de Boer – directeur Troostwijk taxaties
Paula van Ginneken-van Horrik – business project manager – Rabobank

Meer informatie over het programma vindt u op deze flyer

Locatie
De masterclass vindt plaats bij Rabobank ‘s-Hertogenbosch: RIVA-gebouw, Hugo de Grootlaan 11 in ‘s-Hertogenbosch.

Aanmelden
Aanmelden kan hier.

Bossche Energiecoalitie
Gebouw vol Energie werkt nauw samen met de Bossche Energiecoalitie (BEC). Bent u nog geen lid? Laat u zich dan vrijblijvend informeren over de voordelen die deelname aan het BEC voor u kan bieden door BEC projectaanjager Laur Vissers.
In de Bossche Energiecoalitie werken ruim 50 bedrijven en organisaties samen aan CO2-reductie en een klimaatneutraal ‘s-Hertogenbosch

  

 

Deelnemers