MENU

dinsdag 26 juni 2018


Gebouw vol Energie – Masterclass #4: Samenwerken met de markt: contracteren en aanbesteden

De vastgoedmarkt is in beweging. Het energievraagstuk, CO2-reductie en de grondstoffendiscussie zijn aan de orde van de dag. Maar wat betekent dit voor u? Met welke regels en eisen moet u rekening houden? En hoe zet u een duurzame vraag in de markt? Gebouw vol Energie organiseert vijf masterclasses waarin u wordt voorbereid op de benodigde verduurzaming van uw gebouw.

Masterclass #4: Samenwerken met de markt: Slim contracteren en aanbesteden
26 juni, 14:00 uur tot 17:00 uur.

U weet wat u wilt bereiken: een comfortabel, gezond en energieneutraal gebouw! U hebt al uw ambities helder. Maar hoe bereikt u nu die ambities? Hoe contracteert u een marktpartij? Wat verwacht u van een marktpartij en wat verwacht een marktpartij van u? Bij deze masterclass hoort u alles over contracteren, aanbesteden en de samenwerken met de markt.

Sprekers:

  • Onno Dwars (directeur – Ballast Nedam Development): Ballast Nedam heeft de 17 doelen van de Verenigde Naties ondertekend. Alle projecten zijn voortaan gasloos en duurzame energie, circulariteit en gezondheid zijn standaard onderdeel geworden van de projecten. Onno neemt u mee in zijn doel om, als opdrachtnemer, elke keer de stip voorbij de horizon te zetten.
  • Fanauw Hoppe (advocaat – AT Lawyers): Fanauw geeft strategisch advies aan organisaties over contractvorming bij energieneutrale en circulaire aanbestedingen. Hij vertelt waarmee u rekening moet houden wanneer u de samenwerking met de markt aangaat.
  • Noor Huitema (directeur – Copper8): Een doorbraak bereik je alleen als je de belangen van alle betrokkenen begrijpt en kunt samenbrengen. Samenwerking tussen schakels en ketens zijn daarom essentieel. Noor vertelt hoe de dialoog tussen vraag en aanbod ingericht moet worden om te komen tot een optimaal eindproduct.Meer informatie over het programma vindt u op deze flyer

Locatie
De masterclass vindt plaats in de Gruyterfabriek, Veemarktkade 8 in ‘s-Hertogenbosch.

Aanmelden
Aanmelden kan hier.

Bossche Energiecoalitie
Gebouw vol Energie werkt nauw samen met de Bossche Energiecoalitie (BEC). Bent u nog geen lid? Laat u zich dan vrijblijvend informeren over de voordelen die deelname aan het BEC voor u kan bieden door BEC projectaanjager Laur Vissers.
In de Bossche Energiecoalitie werken ruim 50 bedrijven en organisaties samen aan CO2-reductie en een klimaatneutraal ‘s-Hertogenbosch

 

 

Deelnemers