Een jaar geleden ondertekenden we gezamenlijk een manifest. We committeerden ons om ons nog meer in te zetten voor CO2 reductie. Het doel: 25% CO2-reductie in 2020 én het behoud van een gezonde, succesvolle, en toekomstbestendige organisatie en gemeente.

Op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, blikt de Bossche Energiecoalitie vooruit. Waar staan we ten opzichte van dit doel, welke opgave ligt voor ons, en met name: welke kennis en contacten heeft u nodig om hieraan bij te dragen?

We nodigen u graag uit om u door leden van de Bossche Energiecoalitie te laten inspireren en informeren tijdens het Bossche Energieontbijt. Met beslissers en energieverantwoordelijken gaan we met elkaar in gesprek over hoe we ons CO2-reductiedoel kunnen bereiken.

CO2-reductie en meerwaarde voor uw organisatie

Welke verduurzamingsmaatregelen passen bij uw organisatie? Wat heeft u nodig om dit te realiseren en hoe pakt u dit aan? Op 10 oktober delen ervaringsdeskundigen uit het BEC hoe zij CO2 hebben weten te reduceren, én meerwaarde voor hun organisatie hebben gecreeërd. Gezamenlijk, met kennisondersteuning en support vanuit de Bossche zakelijke gemeenschap, kunt u de volgende stap zetten.

Programma

08:00 uur – Welkom en opening ontbijtbuffet

08.15 uur – Pitches duurzame initiatieven en maatregelen

– Opening door Essent

– Eric Kuiper, directeur KEK B.V. over verduurzaming van hun gebouw

– Frank Houben, directeur Real Estate Design en Consultancy Arcadis over gebiedsaanpak Paleiskwartier

– Presentatie gebiedsaanpak Pettelaarpark

08.30 uur – Gespreksrondes

09.25 uur – Afsluiting

Locatie

Essent, Willemsplein 4, Den Bosch

Aan- en afmelden

Graag ontvangen wij uw aan- of afmelding van het ontbijt via Eventbrite.

Mocht u verhinderd zijn, dan horen wij graag of een ander directielid in de gelegenheid is u te vervangen.

Nodig uw buurbedrijf uit

Een succesvolle energietransitie vereist samenwerking. Om deze reden vragen we u deze uitnodiging te delen met één of twee buurbedrijven die nog geen lid zijn van de Bossche Energiecoalitie te delen. We betrekken geïnteresseerden graag bij onze initiatieven en doelstellingen.