MENU

donderdag 4 april 2019


Seminar Duurzame Mobiliteit

Wordt een groot deel van de CO2-uitstoot in uw organisatie veroorzaakt door mobiliteit? En wilt u het zakelijk vervoer van uw organisatie verduurzamen? Of duurzamere mobiliteit van medewerkers stimuleren? Kom naar het seminar over duurzame mobiliteit op 4 april.

Meer dan een schoon wagenpark
Bij veel BEC-bedrijven zorgt mobiliteit voor een groot deel van hun CO2-uitstoot. Maar verduurzaming van de mobiliteit van een organisatie is complex. Het gaat niet alleen om een schoon wagenpark, maar ook om gedrag van mensen, inzet van regelingen, bedrijfscultuur en meer.

Seminar voor BEC-partners op 4 april
Binnen het BEC wordt al relevante ervaring opgedaan, bijvoorbeeld met anders reizen en met verduurzamen van zakelijke en woon-werkmobiliteit. Op 4 april delen Enexis en Arcadis hun mobiliteitsaanpak. Aan de hand van concrete voorbeelden laten zij zien wat werkt, en wat niet werkt. Tevens kunt u uw eigen vragen en dilemma’s inbrengen. De bijeenkomst wordt begeleid door Sander van der Eijck, community manager duurzame mobiliteit.

Praktische informatie
Het seminar vindt plaats op 4 april, van 14:00 uur tot 17:00.  Het vindt plaats bij Arcadis, Mercatorplein 1 in ‘s-Hertogenbosch.

Programma
13u30  Inloop met koffie en thee
14u00  Introductie duurzame mobiliteit
14u30  Best practises Arcadis, door Marc Schenk, senior adviseur fiets- en verkeersmanagement
15u00  Best practices Enexis, door Lars Verpalen, programmamanager duurzame mobiliteit
15u30  Q&A in twee groepen
16u30  Toelichting op community-aanpak ‘s-Hertogenbosch
17u00  Afronding

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze website. De toegang is gratis voor BEC-leden.

Meer informatie
Voor vragen kunt u terecht bij

 

Deelnemers