MENU

Door: Bossche Energiecoalitie, 8 februari 2021


Bossche Energiecoalitie wordt.. Duurzaam Netwerk!

De Bossche Energiecoalitie gaat in zijn huidige vorm stoppen. Maar de opgave om te verduurzamen is uiteraard nog lang niet klaar. Omdat er meer en bredere initiatieven zijn om ’s-Hertogenbosch te verduurzamen, is besloten om aan te sluiten bij het ‘Duurzaam Netwerk’. Wilt u nog eens terugkijken wat de opbrengst is geweest van vijf jaar BEC? Lees dan dit artikel. 

Wilt u uw steentje blijven bijdragen aan een duurzaam ’s-Hertogenbosch? Meld u dan aan voor het Duurzaam Netwerk. Dit kan door uw naam, organisatie en mailadres door te geven aan duurzaam@s-hertogenbosch.nl. Wij houden u dan op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten.

Duurzaam netwerk

CO2-reductie, het omgaan met klimaatverandering, biodiversiteit, duurzame mobiliteit en omgaan met schaarse grondstoffen. Het netwerk wordt vormgegeven door Rob Bogaarts (BrabantWonen), Yoeri Schenau (Arcadis), Raoul Beckers (gemeente ’s-Hertogenbosch) en Heleen Herbert (namens BEC). Iedereen met initiatieven voor verduurzaming kan aanhaken. Het Duurzaam Netwerk biedt daarvoor het platform.

Deelnemers