MENU

Door: Bossche Energiecoalitie, 16 september 2013


Bossche Klimaatplein genomineerd voor Duurzame Dinsdag

Op dinsdag 3 september werd voor de 15e  keer Duurzame Dinsdag gehouden. Dit jaar nam staatssecretaris van Milieu, Wilma Mansveld, als vertegenwoordiger van het kabinet de Duurzame Dinsdagkoffer in ontvangst. In de koffer zitten meer dan 350 duurzame ideeën uit de samenleving. De jury van Duurzame Dinsdag reikt prijzen uit voor de meest innovatieve voorstellen ter bevordering van een duurzaam Nederland.

Het Bossche Klimaatplein is een van de 10 genomineerden voor Duurzame Dinsdag.  “Deze nominatie stemt me blij en trots en zal leiden tot extra aandacht en bezoekers naar ons CO2-reductieplatform” aldus initiatiefnemer van het Bossche Klimaatplein Rob van der Rijt. “Bij deze wil ik alle partners en supporters van het Bossche Klimaatplein bedanken voor hun vertrouwen in de afgelopen twee jaar”.

Duurzame Dinsdag heeft als doel om zoveel mogelijk initiatieven een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Een deskundige jury bepaalt wie voor de prijzen in aanmerkingen komen en wie een Duurzaam Lintje krijgen. De prijzen van Duurzame Dinsdag dienen ter ondersteuning van de uitwerking van de initiatieven. U vindt hier meer informatie over Duurzame Dinsdag.

Deelnemers