MENU

Door: Stef Tomesen, 22 oktober 2019


Gezocht: BEC-leden die mee denken over geautomatiseerde rapportage CO2

Het Jheronimus Academy of Data Science (JADS) gaat op 29 oktober samen met BEC aan de slag met de vraag hoe we CO2-rapportage kunnen verbeteren. Het JADS werkt deze dag in teams waarin verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn. Doel is een rapportagesysteem te ontwikkelen dat meerwaarde heeft voor de leden van BEC en uitnodigt de gevraagde energieverbruikcijfers aan te leveren. Het is dus belangrijk te weten wat de leden precies willen en verwachten van een dergelijk systeem.

Heb je dinsdag 29 oktober gelegenheid om de studententeams te bezoeken en ideeën met hen te delen? Kom dan langs. Dit zal dat het resultaat ten goede komen. Aanwezigheid gedurende de gehele dag is niet noodzakelijk. Belangrijk is dat de teams hun vragen aan de BEC-leden kunnen voorleggen.

Interesse om mee te denken over een betere CO2-rapportage en vind je het inspirerend om met jongeren samen te werken?  Maak dan je interesse kenbaar door contact op te nemen met Robert Wit, tel. 06-46 12 22 36 of mail naar robert@hackathonmasters.com.

Praktische informatie
Datum:                29 oktober 2019
Locatie:               Grasso Complex, Parallelweg 27, Den Bosch
Tijd:                     Start om 9:00 uur. Het programma duurt tot max. 22.00 uur.
Catering:             Inclusief (lunch/ diner)

Deelnemers