MENU

Door: Stef Tomesen, 14 maart 2018


Met Gebouw vol Energie op excursie naar Warmtebouw

Gaat u binnenkort renoveren? Of gaat u uw gebouw opknappen? En wilt u weten hoe u een gezond, comfortabel en energieneutraal gebouw realiseert? Ga op maandagmiddag 9 april mee met Gebouw vol Energie naar het kantoor van Warmtebouw in Utrecht.

Excursie duurzaam kantoor
Het kantoor van Warmtebouw is winnaar van de Healthy Urban Office Challenge, de wedstrijd voor het duurzaamste kantoorpand van regio Utrecht. Het bedrijf zet volop in op gezondheid. Dit levert een laag ziekteverzuim en een laag personeelsverloop op. Met onder andere LED-verlichting, warmteterugwinning en 635 zonnepanelen, is het gebouw zeer duurzaam. Dit gaat nog verder: het bedrijf heeft een plan waarmee het in twee jaar energieneutraal wil worden. Bent u benieuwd? Bekijk de video of lees hier meer.

Aanmelden voor de excursie kan hier.

Programma 2018
In 2018 gaat Gebouw vol Energie door! Samen met Kantoor vol Energie gaan we voor nog meer duurzaam vastgoed in ‘s-Hertogenbosch. Naast de excursie, zijn er in mei en juni nog vijf themabijeenkomsten. Deze gaan onder andere over certificering, financiering en het aanbestedingsproces. Houd de website van het BEC in de gaten voor meer informatie.

 

Pilotprojecten
Ook dit jaar begeleidt Gebouw vol Energie weer nieuwe pilotprojecten. Bent u gebouweigenaar of eindgebruiker van een gebouw in ’s-Hertogenbosch en wilt u dat deze gezond, comfortabel en energieneutraal wordt? Kijk wat Gebouw vol Energie voor u kan betekenen. Neem contact op met Janneke van Bakel via j.vanbakel@s-hertogenbosch.nl of 073-615 3052.

 

Deelnemers