MENU

Door: Marlien Van Goor, 13 mei 2019


Praat mee over duurzaam vervoer

Op maandagavond 27 mei gaat gemeente ‘s-Hertogenbosch graag in gesprek over uw behoeften en ideeën voor duurzaam vervoer. Hoe zorgen we ervoor dat u vaker op de fiets springt? Hoe maken we elektrisch rijden aantrekkelijk voor iedereen? Welke ideeën hebt u nog meer voor duurzaam vervoer in de gemeente? Deze en andere vragen staan centraal.

Prettig wonen en werken
Als gemeente ‘s-Hertogenbosch vinden we het belangrijk dat de stad en dorpen goed bereikbaar blijven. En dat iedereen hier prettig en gezond woont en/of werkt. Nu en in de toekomst. Daarom willen we het gebruik van schoon, duurzaam vervoer bevorderen. Op verschillende manieren halen we nu ideeën op over dit onderwerp. Dat doen we onder andere voor het Actieplan Duurzame Mobiliteit.

Uw inbreng
Op 27 mei gaan we samen aan de slag. Inwoners, studenten, werkgevers en andere partijen nodigen we hierbij van harte uit. Uw ideeën en behoeften gebruiken we bij de uitwerking van het actieplan dat we later dit jaar aan de gemeenteraad voorleggen.

Programma

Maandagavond 27 mei gaan we aan de slag van 19.00 tot 21.30 uur in het Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis 5 in ‘s-Hertogenbosch.

18.45 uur          Ontvangst

19.00 uur          Opening en korte presentatie

19.20 uur          Aan de slag! Ideeën op tafel over duurzame mobiliteit.

21.00 uur          Presentatie uitkomsten

21.30 uur          Afronding        

Aanmelden

Bent u erbij? Meld u dan graag vóór 20 mei aan via deze link.

Deelnemers