MENU

Project


Bespaar met de BEC-energiecheck

Met het doorvoeren van eenvoudige maatregelen kunnen bedrijven nog enorm veel energie besparen. Ondernemers uit de gemeente ’s-Hertogenbosch helpen elkaar via een eenvoudige energiecheck om die besparingen voor elkaar te krijgen.

Eenvoudig energie besparen

De BEC-energiecheck laat op eenvoudige wijze zien hoe ondernemers kunnen besparen op bijvoorbeeld stroom-, gas- en brandstofkosten. Ook staan er diverse voorbeelden in van ondernemers uit de regio die al succesvol hebben bespaard. Zo inspireren Bossche ondernemers elkaar om energiekosten te verminderen en de stad schoner en duurzamer achter te laten voor hun kinderen.

Gratis deelname

Iedere ondernemer uit de gemeente ’s-Hertogenbosch kan gratis deelnemen aan de BEC-energiecheck. Deelname kost tien minuten tijd, kan veel geld opleveren en draagt bij aan een duurzame omgeving. Start met besparen en doe nu de BEC-energiecheck >

Bossche Energiecoalitie

De Bossche Energiecoalitie (BEC) bestaat uit een groep van ruim 50 bedrijven en organisaties die zich inzetten voor een klimaatneutrale stad. De deelnemers van deze coalitie werken aan deze missie door energie te besparen en duurzame energie op te wekken.

Deelnemers