MENU

Door: Stef Tomesen, 19 september 2017


Wie gaat Arcadis verslaan?

De meeste CO2-uitstoot van bedrijven met een kantoor komt door zakelijke autoritten en woon-werkverkeer. Wil je je mobiliteit verduurzamen, dan moet je de auto vaker thuis  laten staan. Bij Low Car Diet strijden bedrijven en organisaties om wie de meeste autokilometers kan besparen. Doe jij dit jaar ook mee?

Low Car Diet start 2 oktober. Tijdens de competitie reis je een maand lang zo duurzaam mogelijk. Met fiets, OV, elektrische (wissel)auto of flexwerken vanuit huis. Iedereen kan meedoen! Ben je verknocht aan je leaseauto? Probeer hem dan eens een maand lang niet te gebruiken. Low Car Diet maakt je bewust van je reisgedrag en daagt je uit om hier verandering in te brengen.

Gemeente ’s-Hertogenbosch en Arcadis deden mee aan de vorige edities. In het najaar van 2016 won Arcadis. 117 medewerkers van het bedrijf wisten in een maand 18.153 reiskilometers en 9 ton CO2 uitstoot te besparen. Gemeente ’s-Hertogenbosch behaalde de derde plaats.

Arcadis daagt andere BEC-leden uit om mee te doen en de competitie aan te gaan! Je kunt je direct aanmelden op www.lowcardiet.nl/aanmelden. Op de eerste dag van de Low Car Diet organiseert Arcadis een aftrapbijeenkomst. Deze vindt plaats bij Arcadis op Mercatorplein 1 in ’s-Hertogenbosch. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Iris.Kampers@arcadis.com

Deelnemers