MENU

Door: Stef Tomesen, 8 november 2017


Win de Nationale Autodeel Award

Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar ook grote stappen gemaakt in het bevorderen van het autodelen? Gebruikt u zakelijke deel-concepten, zoals zakelijk poolen, het verstrekken van autodeelabonnementen? Heeft uw bedrijf leasevoorwaarden waardoor autodelen makkelijker wordt? Schrijf u dan in voor de Nationale Autodeel Award 2017.

Carsharing-platforms
Autodelen wordt in Nederland steeds meer toegepast. Het CROW publiceerde op 18 september 2017 de nieuwe landelijke cijfers over autodelen. Dit laat zien dat het aantal deelauto’s weer is toegenomen met maar liefst 23% ten opzichte van 2016. Een overgroot deel hiervan, 86%, is te vinden op carsharing-platforms (peer-to-peer), waar je auto’s kunt huren van particulieren. Deze deelvorm van autodelen groeide afgelopen jaar het snelst.

De prijs
De Nationale Autodeel Award is een initiatief van stichting Natuur & Milieu. Dit jaar wordt voor het eerst aan bedrijven uitgereikt. De prijs gaat naar het bedrijf met het beste strategische beleidsplan en de meest pakkende initiatieven op gebied van autodelen.

Meedoen
Beantwoord deze vijf vragen en maak kans op de Nationale Autodeel Award 2017! Let op: u kunt deze nog tot 10 november invullen.

Deelnemers